NAĐA RELJIĆ NOVA KOŠARAKAŠICA LAVOVA

Talentovana i izuzetno perspektivna, Nađa Reljić nova je košarkašica KK Lavovi Brčko.

Nađa Reljić

Kadetska reprezentativka Bosne i Hercegovine Nađa Reljić (2009. 172 cm) nova je košarkašica KK Lavovi Brčko. Nađa dolazi iz Istočnog Sarajeva, tačnije iz OKK „Igman“ gdje je provela prethodne četiri sezone pod trenerskom palicom priznatog i izuzetno cijenjenog trenera Zorana Šehovca. Prve košarkaške korake Nađa je napravila u rodnom Zvorniku kod još jednog sjajnog košarkaškog stručnjaka Dejana Gajića.

“Veoma sam srećna što sam dobila priliku da postanem član KK Lavovi Brčko. U pitanju je odličan klub sa mnogo dobrih igračica koje znam i iz reprezentacije i iz utakmica koje smo igrale u prvenstvu i na prijateljskim turnirima. Nadam se da ću napredovati i biti još bolja košarkašica, te se odlično uklopiti u novu sredinu. Radujem se saradnji sa trenerima, saigračicama i jedva čekam da zaigram u dresu Lavova”,

Nađa Reljić

Smatram da je KK Lavovi prava sredina za dalji košarkaški razvoj i napredak naše kćerke. Ozbiljna sredina sa ambicioznim rukovodstvom, odličnim trenerima i uslovima za treniranje koji su jedni od najboljih u našoj zemlji i omogućavaju da se uz kvalitetan rad i trud stiže i do velikih uspjeha”, istakao je ovom prilikom Dragoljub Reljić, Nađin otac.

Zorica Reljić, majka nove košarkašice našeg kluba istakla je: “Lavovi su ozbiljan tim, sa jasnim planom i vizijom razvoja kluba. Posebno mi se sviđa to što veliku pažnju posvećuju djeci ne samo na treninzima i utakmicama, već vode računa i o školi, smještaju, ishrani, i što je veoma važno o zdravlju svih košarkašica”.

„Nađa Reljić je mlada ali izuzetno perspektivna košarakašica koja već sada ima određeno iskustvo igranja i seniorske košarke. Naši prioriteti su jasni! Rad sa mladim košarkašicama i košarkašima, te stvaranje okosnice seniorskih selekcija upravo kroz naše omladinske pogone. Nađa Reljić je djevojka koja se svojim raskošnim talentom, radnom etikom, voljnim momentom i kućnim vaspitanjem svakako uklapa u viziju rada našeg kluba i želim joj dobrodošlicu u našu ekipu. Takođe, želim da se zahvalim porodici Reljić na ukazanom povjerenju da njihova kćerka svoje košarakaško usavršavanje ali i srednjoškolsko obrazovanje nastavi u Brčkom“, istakao je predsjednik KK Lavovi Brčko Boško Vukadinović ovom prilikom.

DOBRO DOŠLA NAĐA!