PRIJATELJSKA UTAKMICA PIONIRKI PROTIV VRŠNJAKINJA IZ ŽUPANJE

Ženska pionirska selekcija KK Lavovi Brčko odigraće u utorak, 8. oktobra, prijateljsku utakmicu protiv odgovarajuće selekcije KK “Županja” iz Županje. 

Pionirke KK Lavovi Brčko

Nakon prijateljske pripremne utakmice koju su naše seniorke odigrale protiv Jedinstva iz Tuzle priliku da se predstave publici na domaćem parketu u dvorani Tehničke škole u Brčkom imaće i naše pionirke, odnosno djevojčice rođene 2010. godine i mlađe u prijateljskom susretu protiv vršnjakinja iz KK “Županja” iz Županje.

Nakon sjajnog turnira na kojem su izabranice trenera Sanjina Vidovića učestvovale u Županji krajem avgusta mjeseca ove godine, došao je red da uzvratimo gostoprimstvo našim sportskim prijateljima iz Županje, u novom prijateljskom susretu djevojčica čije vrijeme tek dolazi, ali koje već sada mogu mnogo toga da pruže u magičnoj igri pod obručima. S tim u vezi, pozivamo sve naše navijače i ljubitelje košarke da dođu u dvoranu Tehničke škole i podrže mlade košarkašice našeg kluba ali i naših prijatelja iz Županje u njihovom košarkaškom odrastanju. Svaki aplauz podrške biće od velike koristi za ove sjajne djevojčice.

Utakmica između ženskih pionirskih selekcija Lavova i Županje biće odigrana u utorak, 8. oktobra u dvorani Tehničke škole u Brčkom sa početkom u 18:00 časova.

SREĆNO LAVICE!

Pionirke KK Lavovi Brčko